...
Πολλές φορές κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης οι υποψήφιοι πελάτες, μας ρωτάνε: "Ποια είναι η γνώμη σας για το cloud; Να κάνουμε μηνιαία συνδρομή στο NetMed360 EHR ή να το αγοράσουμε; Πόσο ασφαλές είναι το cloud;"
Η απάντησή μας λοιπόν στα παραπάνω ερωτήματα είναι: "Πείτε μας τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση". Ναι, πράγματι δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Για τον κάθε επαγγελματία υγείας ή οργανισμό (πολυϊατρείο, διαγνωστικό κέντρο, ιατρείο κ.τ.λ.) ανάλογα με τις ανάγκες του, τις απαιτήσεις του, τον τρόπο εργασίας του αλλά και το budget που διαθέτει η απάντηση μπορεί να είναι διαφορετική. Ας μην γελιόμαστε όμως, το μέλλον ανήκει στο σύννεφο (cloud) οπότε αργά ή γρήγορα θα οδηγηθείτε εκεί. Γιατί λοιπόν να μην επωφεληθείτε τώρα από τα πλεονεκτήματα του cloud EΗR; Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα πλεονεκτήματά του:
  
  1. Πρόσβαση από οπουδήποτε κι αν είστε.
    Οι ρυθμοί της καθημερινότητας ενός επαγγελματία υγείας είναι τέτοιοι, που στην πραγματικότητα ωράριο δεν υπάρχει. Πρέπει να είστε πάντα δίπλα στον πελάτη-ασθενής σας. Το επιβάλει το λειτούργημά σας, το θέλει ο πελάτης σας αλλά και το χρειάζεται ουσιαστικά και η οικονομία σας. Με το NetMed360 cloud EΗR έχετε πάντα μαζί σας το πρόγραμμα των ραντεβού σας, το ιστορικό των ασθενών σας, τα οικονομικά σας. Αρκεί να έχετε ένα κινητό ή ένα tablet με σύνδεση στο Internet και φυσικά ενεργή συνδρομή στο NetMed360 PM & EHR.
  2. Καλύτερη επικοινωνία με τον ασθενή σας.
  3. Λήψη σωστών επαγγελματικών αποφάσεων.
  4. Αυξήστε τα έσοδα σας με την καλύτερη διαχείριση των ραντεβού σας.
  5. Ορθή διαχείριση των οικονομικών σας.
  6. Εξάγετε σωστά συμπεράσματα για τα οικονομικά σας.
  7. Μείωση κόστους συντήρησης ενός συστήματος.
Εάν θέλετε πραγματικά να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του cloud EHR τότε μη διστάσετε να μας ζητήσετε να σας παρουσιάσουμε το NetMed360 PM & EHR συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Σχετικά με τον αρθογράφο

Καραμήτσιος Ιωάννης
Μηχανικός Λογισμικού - Σύμβουλος Ιατρικού Λογισμικού
Ο Καραμήτσιος Ιωάννης ειναι συνιδρυτής της InfoCape και του λογισμικού NetMed360 PM & EHR.