...
To NetMed360 Παιδιατρικό Πρόγραμμα ακολουθεί πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού προγράμματος Εμβολιασμού της εκάστοτε χώρας (Ελλάδα αν βρίσκεστε Ελλάδα, Κύπρο αν βρίσκεστε στην Κύπρο κ.ο.κ). Παρόλα αυτά σε περίπτωση που εσείς επιθυμείτε να ακολουθήσετε διαφορετικό πρόγραμμα εμβολιασμού, το NetMed360 Παιδιατρικό Πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε εσείς αν επιθυμείτε το δικό σας πρόγραμμα.

Προσαρμογή των επόμενων δόσεων βάσει της προηγούμενης

Το NetMed360 Παιδιατρικό Πρόγραμμα σας απαλλάσσει από τον υπολογισμό της επόμενης δόσης εμβολιασμού αφού υπολογίζει αυτό για εσάς, την ημερομηνία χορήγησης της επόμενης δόσης εμβολιασμού βάση της ηλικίας του παιδιού και της ημερομηνίας που χορηγήθηκε η προηγούμενη δόση. Όλη η απαραίτητη πληροφορία του εμβολιασμού του ασθενή σας, βρίσκεται σε 1 ΜΟΝΟ οθόνη.

Αυτόματη Προσαρμογή με βάση την ηλικία, Αυτόματη Προσαρμογή με βάση την προηγούμενη δόση, Παραμετροποίηση του προγράμματος εμβολιασμού

Πολυδύναμα Εμβόλια - Γρήγορη Συνταγογράφηση των Εμβολίων

Με το NetMed360 Παιδιατρικό Πρόγραμμα μπορείτε να προγραμματίσετε την επόμενη δόση εμβολιασμού του ασθενού σας και να το συνταγογραφήσετε με 2 μόνο κινήσεις!

Επιλέξτε το πολυδύναμο εμβόλιο που θέλετε να χορηγήσετε και δείτε τη λίστα των εμβολίων σας να ενημερώνετε αυτόματα.