...
Τα περισσότερα σήμερα ιατρικά κέντρα με δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και άλλους επαγγελματίες στον χώρο της αισθητικής ιατρικής διαθέτουν μοντέρνους χώρους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας παρέχοντας έτσι σύγχρονες θεραπείες στους πελάτες - ασθενείς τους. Οι υπηρεσίες των ιατρών και των αισθητικών ολοένα και βελτιώνονται με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να γίνεται ολοένα και δυσκολότερος. 

Πως μπορείτε λοιπόν να είστε ένα βήμα πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό σας

Η απάντηση είναι απλή: Παρέχοντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα που τα περισσότερα από τα παραπάνω κέντρα "πονούν".

Πως θα γίνει αυτό; Αποκτώντας το λογισμικό NetMed360 EMR και μάλιστα με έκπτωση 30% έως τις 30.11.2019.  Ενδιαφέρομαι

Επειδή όμως ακόμα μπορεί να μην πειστήκατε ας δούμε λίγο ποια είναι τα κυριότερα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κέντρα αυτά:
  1. Δυσκολίες στη σωστή κι έγκαιρη ειδοποίηση του ασθενούς - πελάτη τους για τα ραντεβού τους (ακόμα κι αν το κάνουν τους κοστίζει πολύ),
  2. Δεν έχουν τρόπο να ειδοποιήσουν τον-την ασθενή για επαναλαμβανόμενες θεραπείες (ανά 3μηνο, 6μηνο κ.α.),
  3. Μαζεύουν σε χαρτί τις υπογραφές για το GDPR με αποτέλεσμα να πρέπει οι ασθενείς να υπογράφουν σε κάθε τους επίσκεψη τα ίδια πράγματα
  4. Μη σωστή λήψη του ιστορικού του ασθενούς με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις σε κάθε επίσκεψη ενώ βασικές ερωτήσεις μπορεί να ξεχαστούν
  5. Μη καταγραφή του αποτελέσματος μιας θεραπείας. (καταγραφή τιμών των laser και όλων των παραμέτρων κάθε θεραπείας)
  6. Δεν έχουν πλήρη και σαφή εικόνα των προϊόντων κι αναλωσίμων που έχουν στην αποθήκη τους
  7. Δεν έχουν στατιστικά όπως π.χ.
    1. Πόσες θεραπείες και πόσα χρήματα έκανε ή έφερε ο κάθε εργαζόμενος
    2. Τζίρο ανά θεραπεία
    3. Πωλήσεις προϊόντων ανά υπάλληλο.κ.α.
    4. Άδειες ανά υπάλληλο
    5. κ.α

 Αν αντιμετωπίζετε κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω προβλήματα τότε χρειάζεστε επειγόντως το NetMed360 EMR με το εξειδικευμένο module για κέντρα αισθητικής ιατρικής και τη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων μας.

Το NetMed360 είναι λογισμικό με ξεχωριστή παραμετροποίηση για τα παραπάνω κέντρα στον τρόπο εργασίας του κάθε κέντρου. Διατίθεται σε cloud έκδοση ως συνδρομητική υπηρεσία για μικρούς οργανισμούς και για όσους δεν θέλουν να έχουν κόστη server κ.τ.λ. αλλά και σε Enterprise έκδοση για μεγάλα κέντρα σε τοπική εγκατάσταση.

Μάθετε τώρα περισσότερα για το NetMed360 EMR συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και κερδίστε έκπτωση 30% χρησιμοποιώντας τον κωδικό DMPROMO καθώς κάνετε την αίτηση. Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2019.


Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:
  1. Η προσφορά ισχύει για επαγγελματίες υγείας μέχρι 2 χρήστες. 
    Εξαιρούνται πολυϊατρεία και μεγάλα κέντρα όπου θα γίνει ξεχωριστή προσφορά.
  2. Δίνεται δωρεάν εκπαίδευση αποκλειστικά μέσω Internet. 

 

Σχετικά με τον αρθογράφο

Καραμήτσιος Ιωάννης
Μηχανικός Λογισμικού - Σύμβουλος Ιατρικού Λογισμικού
Ο Καραμήτσιος Ιωάννης ειναι συνιδρυτής της InfoCape και του λογισμικού NetMed360 PM & EHR.