Αξιοποιήστε τα tablets και τα κινητά προς όφελος της επιχείρησής σας

...
Τα τελευταία χρόνια πολλές νέες συσκευές όπως tablet, smart phones, Η/Υ με οθόνες αφής έχουν μπει στη ζωή μας. Οι περισσότεροι επαγγελματίες στο χώρο της υγείας και της αισθητικής έχετε τουλάχιστον smartphone και πιθανόν και tablet. Αρκετοί από εσάς έχετε συσκευές με λειτουργικό IOS ενώ κάποιοι άλλοι συσκευές με οθόνες αφής.

Πόσοι όμως από εσάς χρησιμοποιείτε τις νέες αυτές συσκευές στην εργασία σας; 
Πόσοι αξιοποιείτε τις δυνατότητες των νέων αυτών συσκευών προς όφελος της επιχείρησής σας;

Η άποψή μας είναι πως δυστυχώς είναι ελάχιστοι οι επαγγελματίες στο χώρο της υγείας και της αισθητικής που πραγματικά αξιοποιούν τις φορητές συσκευές στην καθημερινότητα της εργασίας τους. Ακόμα και για λειτουργίες που η δουλειά σας γίνεται σαφώς ευκολότερα με τη χρήση του tablet ή του smartphone οι περισσότεροι από εσάς είστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιείται είτε τα κλασσικά PC είτε στη χειρότερη περίπτωση χαρτιά! Ποιος είναι όμως ο λόγος; Ο κυριότερος λόγος (κατά 99%) είναι ότι το σύστημα που διαθέτετε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις νέες συσκευές. Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί δεν σας δίνει τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζεστε.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τις φόρμες συναίνεσης του GPDR. Στο δικό σας ιατρείο, ιατρικό κέντρο, διαγνωστικό κέντρο, κέντρο αισθητικής που εργάζεστε πως αποθηκεύετε τις φόρμες συναίνεσης για το GDPR;  Ακόμα μαζεύετε χαρτιά; Πως λαμβάνεται το ιστορικό των ασθενών σας; Έχετε τη δυνατότητα να το συμπληρώσει ο ασθενής μόνος του; Μπορείτε να το λάβετε ενώ τον κοιτάτε παράλληλα στα μάτια;

Εμείς στο NetMed360 φροντίσαμε οι εφαρμογές μας είναι όλες mobile friendly και κυρίως tablet friendly ώστε να μπορείτε να κάνετε σχεδόν όλες τις εργασίες σας από το tablet και τις βασικές εργασίες σας από το κινητό σας. Αν θέλετε να σταματήσετε να μαζεύετε χαρτιά τα οποία τα αποθηκεύετε μέσα σε κούτες, τότε αγοράστε ένα tablet με μία πένα και κάνετε μία συνδρομή ή αγοράστε το NetMed360 EMR ή RIS. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς! 

Δοκιμάστε το NetMed360 από το tablet σας! Δώστε στους πελάτες σας - ασθενείς σας την αίσθηση ότι μπήκαν σε ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο! Κάνετε την εργασία των εργαζομένων σας και τη δική σας ευκολότερη!

Εάν θέλετε πραγματικά να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του cloud EHR τότε μη διστάσετε να μας ζητήσετε να σας παρουσιάσουμε το NetMed360 PM & EHR συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Σχετικά με τον αρθογράφο

Καραμήτσιος Ιωάννης
Μηχανικός Λογισμικού - Σύμβουλος Ιατρικού Λογισμικού
Ο Καραμήτσιος Ιωάννης ειναι συνιδρυτής της InfoCape και του λογισμικού NetMed360 PM & EHR.